Bitcoin kopen

Bitcoin kopen is eigenlijk vrij eenvoudig : men kan naar diverse websites gaan en coins kopen en afrekenen met iDeal. Wel moet men van te voren een Bitcoin wallet aangemaakt hebben, waar de coins naartoe gestuurd kunnen worden.

Bitcoin kopen met iDeal bij Bitonic

Via de site www.bitonic.nl kun je bijvoorbeeld Bitcoin kopen. Je hoeft geen hele coin te kopen, je kunt ook bijvoorbeeld 0,5 of 0,1 Bitcoin kopen.

En via dezelfde site kun je ook de Bitcoins weer verkopen. Hieronder een screenshot.

Bitcoin kopen

Andere sites om Bitcoin of andere cryptocurrencies te kopen zijn :

www.bicredit.eu
www.bitrush.nl
www.coinbase.com

Enkele Engelstalige sites :

  • www.coinmkt.com
  • www.kraken.com
  • www.btcdirect.com
  • www.xapo.com
  • www.bittrex.com
  • www.anycoindirect.eu
  • www.litebit.eu
  • www.blockchain.info

Bitcoin Wallet aanmaken

Eerst zul je een Bitcoin wallet aan moeten maken bij www.Xapo.com.
Dat is gratis, veilig en stabiel.
Daar worden je aangekochte coins dan naartoe gestuurd. Zodra je bij Bitonic.nl op de oranje knop ‘Kopen’ klikt vraagt hij het wallet adres en met welke bank je wil afrekenen. Je unieke wallet adres vind je uiteraard op je Xapo account.

Dat is alles. Gefeliciteerd. Je heb nu je eigen Bitcoins.

Waarom Bitcoin kopen ?

Op het Business Mastery Event in Amsterdam van Tony Robbins, de beroemde top coach uit de Verenigde Staten, liet zien hoe zijn klanten en studenten flink geld verdiend hadden door Bitcoins te kopen.

Bitcoin Tony Robbins

Bitcoin is een heel goede en lucratieve investering.
Sta me toe hier meer over te vertellen.

Financiele revolutie

Hier wordt verteld waarom de Bitcoin en de Blockchain een ware financiele revolutie aan het ontketenen zijn :

Blockchain uitgelegd

https://www.youtube.com/watch?v=YIVAluSL9SU&t=2s

Xapo debet card

Bij Xapo is het ook mogelijk om een debet card a 25 dollar te kopen om Bitcoins te gebruiken. Natuurlijk is het niet verstandig om al je Bitcoins te verbruiken omdat de koers immers nog flink zal doorstijgen !
Van de andere kant geeft dit je wel het gevoel dat je kunt beschikken over je eigen geld en het naar eigen inzicht kunt besteden.

Het is een VISA debet card en je kunt hem overal ter wereld gebruiken :
als je de rekening betaald met de kaart, zal de ontvanger de lokale valuta ontvangen zoals dollar, euro etc.

Hieronder zie je mijn persoonlijke Debet Card van Xapo.

Xapo card

Je Xapo Wallet extra beveiligen

Hoewel het Xapo account al heel erg veilig is zou ik toch willen adviseren om is already de zogenaamde ‘2 factor authentication’aan te zetten.
Zoek het op in je Xapo Profile settings en volg hiervoor de instructies.
Je zult op je telefoon de gratis app Google Authenticator moeten installeren.
Belangrijk : bewaar je security key op een veilige plaats aub.

Bitcoin kopen met een Credit Card

9 exchange platforms beoordeeld

Anno 2017 begint het erop te lijken dat het makkelijker dan ooit is om Bitcoins te kopen met uw creditcard. Het enige probleem is erachter te komen van wie je het beste kunt kopen. In deze post zal ik alle bekende (legale) methodes beschrijven om de Bitcoins te kopen met een creditcard.
De reden dat je niet overal Bitcoins kunt kopen met een creditcard is omdat de meeste verkopers problemen willen vermijden (men kan een credit card transactie namelijk terugdraaien ). Men zal zich hiervoor moeten indekken en niet alle aanbieders hebben de technologie om dit te doen.
Voordat ik uitleg geef over de verschillende methoden een woord van waarschuwing. Laat uw Bitcoins NOOIT op een exchange site of een website staan. Zodra je Bitcoins hebt, verplaats ze dan meteen naar uw Bitcoin portemonnee. Als u nog niet beschikt over een Bitcoin wallet kunt u de verschillende wallets hier vergelijken . Dus zorg ervoor dat u geregeld heeft voordat u start met het kopen van Bitcoins.

Bitcoin kopen met Credit Card bij Coinbase

Voordelen: Gebruiksvriendelijke interface, relatief lage kosten, heeft een gevestigde reputatie
Nadelen: Niet wereldwijd verkrijgbaar, ondersteuning is vrij traag

Algemene beoordeling: A

Coinbase is de grootste Bitcoin broker ter wereld. Het stelt gebruikers in staat om tot 150 dollar per week aan Bitcoins te kopen via een creditcard of bankpas. Coinbase rekent een 3,75% vergoeding voor alle credit card transacties en kan in 33 landen over de hele wereld gebruikt worden. Bij het kopen van meer dan $ 100 aan Bitcoins zult u een extra 10 dollar Bitcoin bonus ontvangen.

Bitcoin kopen met een debet kaart

De volgende tutorial zal uitleggen hoe je Bitcoin kopen met een debet kaart.
Het kopen van Bitcoin met een debet kaart is redelijk vergelijkbaar met het met een credit card te kopen. In deze post zal ik betrekking hebben op de meest populaire beurzen vandaag de dag gebruikt.
Koop Bitcoins met een debet kaart bij Coinbase

Voordelen: Gebruiksvriendelijke interface, relatief lage kosten, gevestigde reputatie
Nadelen: Niet wereldwijd verkrijgbaar, support is traag
Algemene beoordeling: A

In maart 2016 heeft Coinbase de mogelijkheid om Bitcoins te kopen met een debet card of credit card op hun exchange toegevoegd.
1. Om te beginnen, schrijf je in bij Coinbase
2. Bezoek de pagina ‘payment methods’.
3. Klik op “Add credit card / pay card” om uw kaart toe te voegen.
4. Voer uw kaart gegevens in
5. Zodra de kaart is bevestigd kun je naar “Buy / Sell” en kun je je Bitcoins kopen
6. De Bitcoins zullen worden verzonden naar uw Coinbase wallet

Het kopen van Bitcoins met uw bankpas is gratis (credit cards vragen een vergoeding van 3,75%). Echter, moet u een id document uploaden om uw identiteit te bewijzen voordat u de coins kunt kopen.

Bitcoin kopen met een Credit Card bij CoinMama

Voordelen: Goede ondersteuning, respectabel bedrijf, snelle service
Nadelen: Niet in alle staten in de Verenigde Staten beschikbaar
Algemene beoordeling: A
CoinMama is gespecialiseerd in Bitcoin aankopen via een creditcard. Ze een vergoeding voor hun diensten, maar er is eigenlijk geen beperking in het maximum bedrag aan Bitcoins dat u kunt kopen. U kunt tot $ 150 aan Bitcoin waarde kopen zonder verificatie (geverifieerde accounts kunnen tot $ 5000 per dag kopen en tot $ 20.000 per maand).

Koop Bitcoins op Coinmama Lees onze Coinmama beoordeling

Op de Coinmama homepage kun je kiezen hoeveel Bitcoins je wilt kopen of verkopen. U kunt de prijs invoeren, hetzij in BTC of in USD of kies een van de aangeboden pakketten.

Klik op “Buy Bitcoins” en u zal worden geleid naar de aanmeld pagina. Daarna is verificatie nodig door het indienen van een identiteitsbewijs met foto. Verificatie is meestal vrij snel (het kostte me 1,5 uur om dat gecontroleerd te krijgen). U kunt ook tot $ 500 kopen zonder het verificatieproces. Na verificatie kun je tot $ 1000 per dag en tot $ 5000 per maand aan Bitcoin kopen.

Na verificatie kunt u vrij gemakkelijk Bitcoin kopen met uw creditcard via een eenvoudige interface. Als u uw adres geverifieerd is, adviseer ik dat je “Visa, Mastercard via Simplex” gebruikt, omdat het de snelste optie is. Als u wilt doorgaan zonder verificatie kunt u gebruik maken van de optie “MoneyGram”. U kunt dan het gewenste bedrag met uw creditcard op de website van MoneyGram’s storten (dit is alleen van toepassing voor inwoners van de VS).

De volgende stap zal zijn om uw eigen Bitcoin adres in te voeren. In tegenstelling tot andere exchange platforms kunt u bij CoinMama niet uw Bitcoins laten staatn in hun portemonnee (dat is een goede zaak). Dit betekent dat u eerst een Bitcoin wallet moet aanmaken voordat u verder gaat.

dagorde limiet coinamama

De laatste stap is het invoern van uw betalingsgegevens en het plaatsen van uw bestelling.

 

Bitcoin kopen met een creditcard via CEX.IO

Voordelen: gerenommeerd bedrijf, high kopen grenzen
Nadelen: Beperkt aantal landen beschikbaar, hogere wisselkoersen

Beoordeling: B +

Er is ook de optie om Bitcoins te kopen met uw creditcard bij de CEX.IO Bitcoin exchange. Opgericht in 2013 als de eerste cloud mining provider, heeft CEX.IO een multi-functionele cryptocurrency exchange, die inmiddels door meer dan 450.000 gebruikers vertrouwd wordt. CEX.io is operationeel in de Verenigde Staten, Europa, en een aantal landen in Zuid-Amerika.

Bitcoin kopen met behulp van een creditcard bij CEX.IO
Na het openen van een account klikt u op “Portefeuille” en “funds” naast het valuta. U heeft dan de mogelijkheid om een betaling via overschrijving te doen of gebruik te maken van uw creditcard.
Verzoeken tot uitbetaling worden automatisch verwerkt, direct na de plaatsing, en u hoeft zich niet aan te melden bij diensten van derden.

Bitcoin kopen met Credit Card bij Coinhouse

Voordelen: gerenommeerd bedrijf
Nadelen: Beperkt aantal landen beschikbaar, hogere wisselkoersen

Beoordeling: B +

Coinhouse is het “Bitcoinhuis” in Parijs. U kunt Bitcoins kopen direct online met Visa / Mastercard of contant geld met de Neosurf prepaidkaart (beschikbaar in de meeste Europese landen).

Nadat registratie en het bevestigen van uw identiteit zult u in staat om tot 2.000 euro in Bitcoin per dag te kopen, met een maximum van 10.000 euro per maand. De levering van Bitcoins is onmiddellijk na bevestiging van betaling.

Bitcoin kopen met creditcard via Bitpanda

Voordelen: Meerdere betaalmogelijkheden, relatief lage kosten
Nadelen: Kosten worden verborgen in de wisselkoers, rekening limieten zijn laag

Beoordeling: B

Bitpanda is een Oostenrijkse start-up bedrijf dat werd opgericht in oktober 2014. Het bedrijf stelt u in staat om Bitcoins of Ethereum te kopen zowel met een creditcard als met overschrijvingen, Neteller, Moneybookers, SEPA en nog veel meer. Het bedrijf levert haar diensten aan Europese landen met een relatief lage vergoeding. Het kopen van Bitcoins op Bitpanda vereist verificatie en de maandelijkse limieten zijn relatief laag (600 euro).

Bitcoin kopen met creditcard via Bitstamp

Voordelen: Goede reputatie, meerdere betaalmogelijkheden, accepteert klanten over de hele wereld

Nadelen: Gemiddeld betaling en verificatieproces kunnen een lange tijd in beslag nemen, niet erg gebruiksvriendelijk

Beoordeling: B

Opgericht in 2011 is Bitstamp een van de meest gerenommeerde en oudste Bitcoin exchangen. De exchange is volledig erkend door de Luxemburgse ministerie van Financiën. Bistamp is begonnen met het aanvaarden credit card aankopen via Simplex (hetzelfde bedrijf dat zijn diensten levert aan Coinmama). Op dit moment is deze dienst toegankelijk voor de meeste Europese en Amerikaanse burgers.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.