Bitcoin mining | Thuis minen of uitbesteden ?

Bitcoin mining is het maken van Bitcoin met specifieke hard en software. Het is een vrij technisch proces dat door veel mensen moeilijk te bevatten is.

Hier een leuke video die het proces van minen eenvoudig uitlegt :

Bitcoin mining thuis

Hamvraag : is Bitcoin mining thuis nog interessant (lees : rendabel) ?

We kunnen hier kort over zijn : de kosten van de stroom rijzen al snel de pan uit.

Zo zou de apparatuur voor mining eruit kunnen zien. Men laat de behuizing weg voor meer koeling.

Bitcoin mining calculator

Op deze site kun je berekenen hoeveel je ongeveer kunt bij elkaar verdienen met het minen : Alloscomp. In onderstaande overzicht is bijvoorbeeld een Hash Rate (capaciteit van minen) van 3000 Gh/s ingevuld. Dit zou dan zo’n 99 dollar per maand opleveren.

Helaas is de werkelijkheid wat ingewikkelder.

Bitcoin Mining CalculatorBitcoin Mining Calculatormoeilijkheid factor hash rate
BTC / Block beloning USD / BTC wisselkoers Pool Kosten% Vermogen (Watt) Vermogen Kosten (USD / kWh) Hardware kosten (USD)  Instructies over hoe u de Bitcoin Mining Calculator te gebruiken:1. Voer de hash koers van de Bitcoin mijnwerker u van plan bent te gebruiken2. Klik op “Bereken mining inkomsten”3. Dat is het! (We zeiden het was eenvoudig ….)Opmerking: Als sommige waarden in de Bitcoin mijnbouw rekenmachine niet goed lijkt (wisselkoers, blok beloning, etc.) kunt u deze handmatig aanpassen. Maar normaal gesproken zijn ze allemaal up-to-date.Houd in gedachten dat: De opbrengsten worden in USD op basis van de huidige wisselkoers, de wisselkoers kan (en zal waarschijnlijk) verandering van tijd tot tijd. De omzet is gebaseerd op de huidige problemen met de mijne Bitcoins. Moeilijkheid kan (en zal waarschijnlijk) te veranderen. Ervaringen uit het verleden gaat het meestal omhoog na verloop van tijd. Worden er geen opbrengsten winst. Je moet nog steeds rekening houden met de kosten van uw mijnbouw hardware en de elektriciteit aan het uit te voeren (en koel het naar beneden indien nodig).Als u meer wilt weten over Bitcoin mijnbouw winstgevendheid weten ga dan naar deze pagina .Hoe te berekenen Bitcoin Mining Winstgevendheid Bitcoin mijnbouw stelt de Bitcoin netwerk. Zonder Bitcoin mining, kan Bitcoin gemakkelijk worden aangevallen en zelfs stilgelegd. Sinds Bitcoin mining  bieden zo’n belangrijke dienst op het netwerk, worden ze betaald voor hun diensten! Elk blok gedolven door miners bevat een blok beloning die wordt uitbetaald aan de miner die met succes het blok gedolven.Terwijl mijnbouw vandaag is zeer concurrerend, is het mogelijk om een succesvolle en winstgevende mijnbouw boerderij te runnen. Dit bericht zal een overzicht van de vele factoren die zal bepalen of uw mijnbouw rendabel zal zijn.Mining hardware-kostenDe kosten vooraf te betalen voor de mijnbouw hardware is meestal de grootste kostenpost voor nieuwe mijnbouw boerderij. Net als goede computers kost meer geld, goede mijnbouw hardware is duur. De Antminer S7 is een op dit moment de meest efficiënte miner en kost $ 629. Het enige mijnen ongeveer $ 200 waarde van Bitcoins per maand, wat betekent dat alleen gebaseerd op de kosten van hardware alleen zal het meer dan drie maanden duren om terug te krijgen van uw geld. Dit geldt niet voor de kosten van elektriciteit of kosten uitrusting (meer hierover hieronder).Bij de aanschaf van mijnbouw hardware, zal u wilt kijken naar deze statistieken: Th / s en W / GH. Th / s of soms Gh / s, gemeten terahashes een Bitcoin mining(e / s) of gigahashes (GH / s) per seconde en heet hash rate. Een hoger percentage hash: een krachtiger Miner. U kunt deze eenvoudige calculator van Bitcoin Wisdom om te bepalen hoeveel geld een bedrag van hash vermogen per maand verdienen.hardware EfficiencyHash macht is niet het einde van alle voor het bepalen van een goede miner, dat wel.

Bitcoin mining gebruikt veel elektriciteit

U wilt een mijnwerker die zowel een hoge hash snelheid heeft en maakt gebruik van de efficiënt elektriciteit voorzien.W / GH is de metriek gebruikt om de efficiëntie van een mijnwerkers weergegeven. De Antminer S7 is ook de meest efficiënte mijnwerker op de markt, met 0,25 W / GH. Bedenk dat de vorige versie van de S7, de S5, had een rendement van slechts 0,51 W / GH. Dat betekent dat de S5 maakt gebruik van twee keer zoveel elektriciteit per hash als de S7.Het kopen van een mijnwerker die een lage W / GH heeft en heeft ook een goede hash macht is de sleutel voor een rendabele mijnbouw.kosten voor apparatuur Mijnwerkers warmte genereren, en moeten ook worden voorzien van elektriciteit. Tenzij je al de benodigde onderdelen, zult u waarschijnlijk nodig hebt om ventilatoren en voedingen aan te schaffen.

De kosten van elektriciteit van Bitcoin mining

De kosten van elektriciteit kan maken of breken alle Bitcoin mining activiteiten. Een maandelijkse elektrische factuur betekent maandelijkse kosten op de top van de upfront kosten van de hardware.China’s goedkope elektriciteit is een van de redenen dat bijna 60% van de Bitcoin netwerk hashing kracht er ligt. In de VS, bijvoorbeeld, de meeste mijnbouw hardware wordt uitgevoerd in de staat Washington, waar sprake is van goedkope waterkracht. crisis en goedkope elektriciteit Venezuela heeft ook Bitcoin mijnbouw zeer winstgevend zijn. Laat elektriciteit geen korting als een kostenpost. Het kan maken of breken uw Bitcoin mining activiteiten.

Extra Warmte en Weer

Creative miners in koude gebieden van de opgewekte warmte door mijnwerkers om hun huizen in de winter te verwarmen. Indien de warmte die door mijnwerkers deels uw normale stookkosten zal vervangen, is het een manier om geld te besparen en het verbeteren van uw kansen op winstgevendheid. Miners in koude gebieden hebben ook een voordeel, omdat ze niet kan nodig zijn om extra fans te gebruiken om de hardware te koelen.

Bitcoin Mining Moeilijkheid en Network Hash Vermogen

De Bitcoin mining moeilijkheidsgraad zorgt ervoor dat Bitcoin blokken worden ontgonnen, gemiddeld elke 10 minuten. Een groter probleem is wijzen om hash vermogen toetreding tot het netwerk.Zoals je zou verwachten, meer hash macht op het netwerk betekent dat de bestaande mijnwerkers besturen dan een lager percentage van de Bitcoin netwerk hash macht.De afbeelding hierboven toont het netwerk hash macht over de laatste 2 jaar. Van september 2015 tot februari 2016, het netwerk hash tarief verdrievoudigd. Dat betekent dat elke mijnwerker die eraan toevoegde geen extra hardware aan zijn boerderij zou ongeveer 33% minder Bitcoins te verdienen.Hash beoordelen en netwerk problemen zijn externe factoren die moet worden verwerkt. Het is onmogelijk om problemen maanden van tevoren weten. Echter, aandacht besteden aan de vooruitgang in de mijnbouw technologie en efficiency om een beter idee van hoe de hash te beoordelen en moeite naar beneden kan kijken de lijn te krijgen.

Bitcoin prijs en Block Beloning

De prijs is vluchtig en kan niet worden voorspeld. U kunt uw winstgevendheid te berekenen met een Bitcoin prijs van $ 500, maar het zal niet nauwkeurig zijn als de prijs daalt tot $ 300 de volgende dag. Wees voorbereid op koersbewegingen en begrijpen dat de Bitcoin prijs is een factor die je niet kan beheersen.De Bitcoin blok beloning ten minste één factor die voorspelbaar. Elke 4 jaar, wordt de hoeveelheid Bitcoins beloond in elk blok gehalveerd. De beloning begon op 50 bitcoins per blok, en is nu 25 bitcoins per blok. In juli 2016 zal deze beloning dalen tot slechts 12,5 bitcoins per blok.Elk blok beloning halvering snijdt aandelen van Bitcoins mijnwerkers in de helft. Mijnwerkers kan echter zien soortgelijke inkomens na een beloning halvering als de fiat prijs van Bitcoin verdubbelt.

Bitcoin Mining Rekenmachines

Gebruik een Bitcoin mijnbouw calculator om de input van uw hardware-informatie en de kosten van elektriciteit. Dit geeft je een veel beter idee te geven van uw totale potentieel om een winstgevende mijnbouw boerderij te runnen. Bedenk echter, dat een aantal factoren, zoals de Bitcoin prijs en mijnbouw moeite verandering elke dag en dramatische effecten op de winstgevendheid kan hebben.Succes!

Bron : www.99bitcoins.com

Bitcoin mining facilities

Hier een beeld van een Bitcoin mining facility : een fabriekshal met gezuiverde en gekoelde lucht, met een flinke internet aansluiting en een goede beveiliging.

Mining facilities kunnen een enorme omvang krijgen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.