Bekende Mensen Over Bitcoin

Diverse bekende hebben hun visie op Bitcoin en de Blockchain inmiddels te kennen gemaakt.

Opmerking : voor de goede orde, als er op deze site over Bitcoin gesproken wordt, wordt in feite alle cryptocurrencies bedoeld. Bitcoin is inmiddels een begrip en makkelijk uit de spreken. De term cryptocurrencies is minder populair.

Richard Branson over de Blockchain

Multi-miljardair Sir Richard Branson noemt de Blockchain een economische revolutie. Hij heeft zelf de nodige investeringen gedaan in Bitcoin en is overtuigd van diens toekomst.

Bill Gates over Bitcoin

Hier een filmpje waar mensen als Bill Gates, Richard Branson aan het woord komen.

Hier de (in Amerika) beroemde The Winklevoss tweeling. De heren zijn volop met Bitcoin en andere cryptocurrencies bezig.

Ze maken onder andere een mooi vergelijk met de ontwikkeling van de grammofoonplaat naar cd’s en dvd’s en nu zelfs downloadbare muziek of streaming. Alles wordt gedigitaliseerd. Nu is het geld aan de beurt. Het was een kwestie van tijd. Eerst moest de juiste technologie er zijn. Die kwam er in 2008/2009.

Dit filmpje toont enkele top mensen in de wereld die hun mening geven over de toekomst van digitaal geld en de groei van Bitcoin. Ze moedigen mensen aan te starten met Bitcoin. Op de voorgrond multimiljonair Chamath Palihapitiya uit Sri Lanka.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.